Onze strategie in coaching

" Better than a thousand days of diligent study

is one day with a great teacher "  (a Japanese proverb)

Innovatie is een veranderproces en gaat over de keuze van de juiste strategie, het goed coachen van medewerkers en het managen van onzekerheden in het krachtenveld van mensen. Het is ook het afstemmen van de balans tussen intuïtie en ratio

"Q300 helpt je met groeien en sterker worden.

Wij staan achter jou totdat je de persoon geworden bent die het kan".

 


werknemer of zelfstandige:

Je hebt een ambitie of probleem. Je komt er niet doorheen. Hoe pak je dit nu aan? Op welke knoppen moet je duwen in het krachtenveld van mensen in de organisatie? Wij hebben meer dan 25 jaar projectmanagement ervaring, waarbij we telkens dwars door een organisatie bewegen en mensen en teams coachen. Hiermee hebben wij heel veel professionele kennis en ervaring opgedaan waarmee wij jou helpen. Wij coachen je er doorheen en zorgen voor een oplossing.

 

privé situatie:
We werken van binnen naar buiten; Wat wil je echt? In ieder hart zitten verlangens en doelen.  Je voelt onmiddellijk positieve energie stromen in je lijf als je achter je persoonlijke verlangens en doelen aan gaat. Echter ieder mens heeft een persoonlijke bottle-neck. De bottle-neck blokkeert je op cruciale momenten. Daarom bepalen we deze eerste en coachen je met de oplossing.

 

 

 

 

"Je kunt het pas, als je sterk genoeg geworden bent"    Joep Quaedvlieg, owner Q300

Groeien en sterker worden is onderdeel van de levensspiraal; Steeds verder draaiend gaat de spiraal zijn weg, van binnen naar buiten, en van buiten naar binnen, in cirkels, maar zich telkens begevend naar een nieuw niveau, je meenemend naar verdere of diepere dimensies, waarmee je steeds meer gaat zien, begrijpen en  bereiken.

When you talk, you are only repeating what you already know. But if you listen, you may learn something new.      - Dalai Lama -