Leveranciers waar wij mee samenwerken


Q300 heeft met facilitor gezorgd dat andere aangewezen overheidsorganisatie werk en overleg ruimte kunnen reserveren bij Rijkswaterstaat. Hiermee zijn ook zaken te regelen als bezoekers aanmelden, lunches, en gebouwgebonden problemen aanmelden

 

Facilitor is een Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS) waarmee je vanuit de cloud volledig grip krijgt op alle processen in de organisatie. Naast het voordeel dat het systeem altijd real-time inzicht verschaft, werkt het systeem ook via computer, tablet of smartphone.


Q300 heeft applicatie Visuall van de firma Visuall geïmplementeerd als SAAS voor Rijkswatersaat. (incl beheer, security, privacywet).

 

Ontbreekt het in uw organisatie aan overzicht? Bent u op zoek naar samenhang en duidelijkheid? Wilt u ontwikkelingen die impact kunnen hebben op uw bedrijfsvoering op één plek besturen? Visuall biedt de oplossing. Visuall® is een innovatief modelleringsplatform waarmee u belangrijke en complexe kennis en informatie in kaart kan brengen en vastleggen. Er zijn legio mogelijkheden zoals  modelleren, relateren, annoteren, classificeren, doorrekenen, visualiseren. Op deze wijze kunt u de organisatie besturen, de compliance verbeteren en zorgen voor de juiste informatie binnen één kennisomgeving voor iedereen. Voorbeeld: Wat is de impact op uw bedrijfsvoering als de wet veranderd?


Q300 heeft samen met infoprojects de applicatie iprox geïmplementeerd bij Rijkswaterstaat, waarmee invulling wordt gegeven aan een aantal wetten, waaronder WEP (Wet Elektronisch Publiceren, WOO (wet Open Overheid) en de DSO (Digitaal Stelsel Omgevingswet)

 

Infoprojects levert: CMS, narrowcasting, mobile apps, webapplicaties, websites, Hosting en support van website en apps.


Q300 realiseert projecten voor Rijkswaterstaat mbv Prodicom.

 

Prodicom levert:

-Projecten; om organisatie verder te helpen.

-Managed services: Support en beheer met een dedicated team.

-Consultancy en Staffing: Advies op maat en kennis

 


Met Sweco heeft Q300 een vastgoed viewer ontwikkeld, Waarmee de corporate dienst van Rijkswaterstaat haar vastgoed kan beheren. Hiermee wordt bijvoorbeeld ook de verhuur van terrein  (tankstadions, Windmolenparken) á > 40 miljoen per jaar beheerd.


Mbv van CHUBB realiseert Q300 de IV voorzieningen voor de toezichtcentrale waarmee oplopend tot 5000 objecten beheerd worden